后司街

楼主: 折翼

翼 馆

周则江 发表于 2011-8-24 23:21

恶人
今天屁股好酸啊
远走高飞 发表于 2011-8-25 07:07

咋啦
骑车骑的
Best case scenario: I love myself ; I enjoy living ; I smile because I’m happy not because I have to.
----- 最好的情景:爱自己;享受生活;发自内心的微笑
Take a minute to know someone, one hour to like someone, and one day to love someone, but the whole life to forget someone.

----- 用一分钟的时间去认识一个人,用一小时的时间去喜欢一个人,再用一天的时间去爱上一个人,到最后呢,却要用一辈子的时间去忘记一个人

过来逛几
friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else.

------ 真正的朋友就是,当你蒙蔽了所有人的眼睛,也能看穿你真实的样子和心底的痛楚

Speak out your love for you never know tomorrow and accident,which will come first. ------

爱,就大声说出来,因为你永远都不会知道,明天和意外,哪个会先来

The god creates the fingerprints because he wants us to know that actually everyone has a scar.

-------上帝之所以创造指纹,是因为,他想让人们知道 其实每个人都有伤痕

人活着不是靠身体,而是靠心;这是真的。一个人活着快乐不快乐,喜悦不喜悦,关键在于你的心,而不是你的身体——你每天的所得所失。如果你的心是快乐的,那么,你在哪里都是快乐的;如果你的心是喜悦的,那么,你做什么都是喜悦的。有时候,决定我们心情的,不是别人,而是自己